(VER)BOUWPLANNEN?

NEEM CONTACT OP

Bouwvergunning Breda

Bouwvergunning Breda? Wij helpen u!

Opzoek naar een bouwvergunning Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een erkend architectenbureau dat u de juiste hulp biedt bij het ontwerpen van uw droomwoning. Het ontwerpen van een woning is gemakkelijk en vergt veel kennis. Dat komt goed uit want wij hebben al jaren ervaringen met het ontwerpen van woningen, en niet zomaar woningen, máár woningen die ontworpen zijn met duurzaam materiaal, uitstekende functionaliteiten én tijdloze maar ook stijlvolle vormgeving.

Bouwvergunning; het begin van uw droomhuis

Wanneer u een huis wilt bouwen of verbouwen heeft u een bouwvergunning nodig. Een bouwvergunning is een schriftelijke toestemming die door de overheid wordt verstrekt om een bouwwerk op te richten of om een bouwwerk te wijzigen. Een bouwvergunning is vaak verplicht, maar niet altijd. De overheid heeft bouwwerken vastgelegd waar een bouwvergunning voor nodig is. In Nederland is het dus zo dat niemand iets mag uitbreiden, verbouwen of bouwen zonder dat er een bouwvergunning door de gemeente is verleend. Ook een bouwvergunning Breda wordt aangevraagd bij de gemeente. Wanneer u een bouwvergunning aan vraagt bij de gemeente wordt er gekeken naar de volgende aspecten:

Over ons

Wij helpen u stap voor stap bij het bouwen of verbouwen van uw huis. Zo helpen wij u ook bij het aanvragen van bouwvergunningen. Wij verwezenlijken al uw woonwensen met veel plezier. De ontwerpen die wij creëren voldoen altijd aan uw wensen en zijn altijd passend bij uw budget. Naast uw architect Breda zijn wij ook een aannemer in Breda!