(VER)BOUWPLANNEN?

NEEM CONTACT OP

Architectenbureau Breda

Architectenbureau Breda

Wij zijn een architectenbureau Breda wat zich richt op het verbouwen en nieuw bouwen van woningen. Ons bedrijf is opgericht met het doel ontwerpen te ontwikkelen waarbij interieur en exterieur moeiteloos in elkaar overlopen en die daarnaast aansluiting bieden op de vooraf bepaalde kaders. De ontwerpen bieden functionaliteit in combinatie met duurzame materialen met de nadruk op stijlvolle en tijdloze vormgeving. Voor iedereen die advies wil, en daarnaast begeleidt wil worden, bij het vertalen van uw woonwensen naar concrete oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Voorbeelden van dergelijke projecten zijn:

Dit zijn een aantal voorbeelden van wat NINE Living Concepts u zoal te bieden heeft. Bent u nou nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wilt u eens een gesprek aangaan met ons over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan contact op met ons en krijg advies op maat! Wij gaan de uitdaging graag aan om al uw woonwensen te vertalen naar tastbare ontwerpen.

Locaties

Wij zijn een architectenbureau wat gevestigd zit in hartje Breda. Architectenbureau Breda bedient dan ook graag haar omliggende omgeving met haar capaciteiten zoals het in kaart brengen van de bouwregels en het bestemmingsplan, de uitwerking van het ontwerp, coördineren van de zoektocht naar aannemer en de begeleiding van de klant en aannemer in de uitvoeringsfase.

Transparante aanpak

Wij vinden het belangrijk om zo transparant mogelijk te werk te gaan. Dat is handig voor zowel de architect Breda als voor u. Onze werkwijze is dan ook zo helder mogelijk voor u beschreven. Bent u nieuwsgierig geraakt naar en wilt u graag inspiratie op doen naar de mogelijkheden? Kijk dan snel even naar onze projecten en laat u verrassen door de mogelijkheden!